EBTS-Leader’s training - Trauma stabilisation in families (EBTS-ohjaajan koulutus - Trauman vakauttaminen perheissä, 20 op). Ammatillinen täydennyskoulutus perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille.

Ennakkotieto

Koulutus on suunnattu ammattilaisille, jotka työskentelevät erityisesti tukea ja vakautusta tarvitsevien perheiden kanssa. Koulutus soveltuu erinomaisesti myös turvapaikanhakija-, pakolais- ja maahanmuuttajaperheiden kanssa työskeleville.

EBTS-ohjaajakoulutuksessa saa pätevyyden ja oikeuden ohjata ryhmämuotoista EBTS-ohjelmaa perheille. EBTS-ohjelma perustuu traumateoriaan, neuropsykologiaan, luoviin toiminnallisiin menetelmiin sekä ohjattuun leikkiin.

EBTS-koulutus kestää 3-4 kuukautta (kolme seminaaria, yhteensä 10 päivää). Seminaarien välissä harjoitellaan EBTS-ohjelman ohjaamista, johon saadaan työnohjausta seminaareissa. Seminaarit sisältävät mm. traumateoriaa ja neuropsykologiaa, ohjelmassa käytettävät menetelmät ja EBTS-prosessin. Koulutuksessa käytetään myös kokemuksellisia, luovia, toiminnallisia menetelmiä, jotka perustuvat psykodraamaan, sosiodraamaan ja sosiometriaan.

Kouluttajina toimivat:

  • Milena Mutafchieva (PhD (psykologia), psykodraamakouluttaja, Bulgaria),
  • Stefan Flegelskamp (terapeutti, psykodraamakouluttaja, Saksa) ja
  • Reijo Kauppila (KM (aikuiskoulutus), psykodraamakouluttaja TEP, Suomi).

Koulutus järjestetään englanniksi Suomessa vuonna 2020:

  • 1. seminaari (4 päivää): 10.-13.2.2020
  • 2. seminaari (4 päivää): 30.3.-2.4.2020
  • 3. seminaari (2 päivää): 12.-13.5.2020

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Reijo Kauppila 044 599 3377 ja reijo.kauppila@ihmis.fi

Tässä on linkki koulutuksen yleisesitteeseen: EBTS-Leader training leaflet

Katso myös: