Unista taiteeksi ja tarinoiksi 7.-8.9.2019 Kulttuurikeskus Sofiassa Helsingissä

Opiskelijamme ohjaavat

Tämän syksyisen unitaidekurssin tavoitteena on vahvistaa yhteyttä uniin ja luovuuteen, intuitioon ja elämänvoimaan. Ja kun kyse on unista, aina vahvistuu myös syvä itsetuntemus.

Käytämme kurssilla luovia menetelmiä monipuolisesti: kuvan tekemistä ja kirjoittamista, liikettä ja mielikuvia. Mitään ei tarvitse osata, kurssin tavoitteena ei ole taiteellinen harjaantuneisuus, vaan kohdevalon kääntäminen sisäänpäin ja yhteyden vahvistuminen uniin ja luovuuteen.

Unet ovat sekä portti luovuuteen että osa luovuuden ydintä.

Kurssin ohjaavat:

  • Kirsi Virkkunen, Työnohjaaja (STOry), Kirjallisuusterapiaohjaaja, Luova UniohjaajaÒ –koulutuksen kehittäjä, Taideterapeuttiopiskelija
  • Anne Lindholm-Kärki, Psykoterapeutti, TRO, Luova Uniohjaaja –koulutuksen kehittäjä ja Tietokirjailija

Kurssi järjestetään Kulttuurikeskus Sofiassa 7.-8.9.2019 sekä la että su klo 10-17. Kurssiveloitus on 225€. Maksu sisältää ohjelman, taidemateriaalit sekä aamu- ja iltapäivällä kahvit/teet. Lounasta on tarjolla omakustannushintaan.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään pe 23.8.2019 verkossa: Ilmoittaudu

Kulttuurikeskus Sofian ruokailu- ja majoitusedut:

Kulttuurikeskus Sofiassa on tilaisuuteemme osallistujilla mahdollisuus syödä lounasta omakustannushintaan 12 euroa (maksetaan Sofian vastaanottoon). Sinulla on mahdollisuus varata majoitus kulttuurikeskus Sofiasta sopimushintaan 60 euroa / 1 hengen huone ja 80 euroa / 2 hengen huone (sisältää aamiaisen). Varaa huone suoraan Sofiasta reception@sofia.fi. Mainitse varauksessasi, että osallistut seminaariimme.

Tilaisuuden järjestää Ihmissuhdetyö ry yhteistyössä Sivis-opintokeskuksen kanssa.

Ryhmät: